Hotel International

 

Контакт

 

 

ул. „Асном“ 59

Охрид, Македонија

Тел. +389 46 611 033

Тел +389 75 334 777

Тел +389 76 288 698

Електронска пошта: info@hotelinternational.mk

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања и информации контактирајте не.