Hotel International

 

Kontakt

 

 

St. Asnom n. 59

Ohrid, Macedonia

Tel: +389 46 611 033

Tel: +389 75 334 777

Tel: +389 76 288 698

email: info@hotelinternational.mk

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.