Kafe Bar

Kafe Bar

Ne Hotel ‘’International’’ ka kafe bar me nje tarase te bukur. Ketu mund te shijosh pijet e preferuara ose thjesht te relaksoesh ne kohen tende te lire.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.