Dhoma Dyshe

Dhoma Dushe

Hotel ‘’International‘’ ka 28 dhoma dyshe te dekoruara. Te gjitha kan kondicionera, internet dhe televizor. Siguroheni qe ka dhoma dyshe te lira ne sistemin e rezervimit ose duke na kontaktuar ne nje nga kontaktet e disponueshme ne faqen tone.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.