Apartamente

Apartamente

Hotel ‘’International‘’ ka 5 apartamente te rehatshme te dekoruara.Te gjitha kan kondicionera , internet dhe televizor. Siguroheni qe ka apartamente te lira ne sistemin e rezervimit ose duke na kontaktuar ne nje nga kontaktet e disponueshme ne faqen tone.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.