Hotel International

 

Контакт

 

 

ул. „Асном“ 59

Охрид, Македонија

Тел. +389 71 209 404

Тел +389 76 547 672

Тел +389 75 626 393

Тел +389 79 271 000

Електронска пошта: info@hotelinternational.mk

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања и информации контактирајте не.