Restorant

Restorant

Hotel ‘’International‘’ ofron sherbim akomodim ku fjetja perfshin dhe mengjesin qe sherbehet ne restorant ae eshte i disponueshem vetem per mysafiret qe qendrojne ne hotel. Cdo dite te pergatitura te fresketa, ushqime te ndryshme, uje, lengje, kafe, dhe pije te tjera jane te sherbyera ne mengjes.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.