Mirë se vini në Hotel International

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri shërbimesh dhe lehtësish që i përshtaten shijes së të gjithëve.

 

Kondicioner

 

24/7 Shërbimet e Pritjes

 

Daily Maid Service

Rehati

Kafe Bar

Ne Hotel ‘’International’’ ka kafe bar me nje tarase te bukur. Ketu mund te shijosh pijet e preferuara ose thjesht te relaksoesh ne kohen tende te lire.

Sauna

Hotel “International” has a sauna – Finnish bath, where you can relax . Here you can spend part of your free time enjoying the benefits of the sauna.

Banje Turke

Hotel ‘’International ‘’ ka sauna – banje turke ku mund te relaksoni. Ketu mund ta kaloni kohen tuaj te lire duke shijuar perfitimet e saunes.

Masazh dhe Xhakuz

Hotel ‘’International ‘’ perkrahas rehatis ofron mundesi te mira per relaksim. Ketu mund te relaksohesh ne xhakuz ose te marresh masazh profesional. Per te lene nje takim, ju lutem kontaktoni recepsionin.

Apartamente

Hotel ‘’International‘’ ka 5 apartamente te rehatshme te dekoruara.Te gjitha kan kondicionera , internet dhe televizor. Siguroheni qe ka apartamente te lira ne sistemin e rezervimit ose duke na kontaktuar ne nje nga kontaktet e disponueshme ne faqen tone.

Çfarë thonë mysafirët tanë?

“A Great Find”

“This hotel is the best place to stay in Ohrid, as it is one minute walk from the epic place “Biljanini Izvori”

Jeetu

“Fabulous food & flawless service”

“Nice and tasty food… 5 Star”

Blaze

“Another successful experience”

“Ohrid is nice place… that was awesome experience… too many ancient places, oldest and deepest lake in Europe… there are no words to explain you must visit that place”

Mathilda

“Speechless”

“Nice Hotel, Nice People, Nice Food, Nice City, NICE NICE NICE…”

Joseph Heino

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.