Hotel International

 

Kontakt

 

 

St. Asnom n. 59

Ohrid, Macedonia

Tel: +389 71 209 404

Tel: +389 76 547 672

Tel: +389 75 626 393

Tel: +389 79 271 000

email: info@hotelinternational.mk

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.