Dhoma Katershe

Dhoma Katreshe

Hotel ‘’International‘’ ka 2- dhoma katershe. Te gjitha kan kondicionera, internet dhe televizor. Siguroheni qe ka dhoma katershe te lira ne sistemin e rezervimit ose duke na kontaktuar ne nje nga kontaktet e disponueshme ne faqen tone.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.