Salle Кonference

Salle Кonference

Hotel ‘’International‘’ eshte vend ideal per organizimin e kongreseve, seminareve, mbledhje te grupes. Per kete shkak hoteli ka sall kongresi qe merr 120 njerez, prandaj sherbimi komplet i hotelit eshte i disponueshem.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.