Добредојдовте во Хотел Интернационал

Нудиме најразлични услуги и удобности кои соодветствуваат со сечиј вкус.

 

Климатизација

 

24/7 Рецепционерски Услуги

 

Дневна Собна Услуга

Удобности

Кафе Бар

Во склоп на хотелот „Интернационал“ работи кафе бар со прекрасна тераса. Тука може да уживате во омилениот пијалак или едноставно да се релаксирате во слободното време.

Апартмани

Хотел „Интернационал“ располага со 5 удобни и стилски уредени апартмани. Сите имаат клима уред, интернет и телевизија. Проверете дали има слободен апартман преку системот за резервации или контактирајтене преку некоја од формите за контакт достапни на нашата веб страница.

Што велат Нашите Гости

“A Great Find”

“This hotel is the best place to stay in Ohrid, as it is one minute walk from the epic place “Biljanini Izvori”

Jeetu

“Fabulous food & flawless service”

“Nice and tasty food… 5 Star”

Blaze

“Another successful experience”

“Ohrid is nice place… that was awesome experience… too many ancient places, oldest and deepest lake in Europe… there are no words to explain you must visit that place”

Mathilda

“Speechless”

“Nice Hotel, Nice People, Nice Food, Nice City, NICE NICE NICE…”

Joseph Heino

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.