Ресторан

Интерен Ресторан

Хотелот „Интернационал“ нуди услуги за сместување по принципот ноќевање со доручек кој се служи во специјализираниот интерен ресторан кој им е на располагање само на гостите кои престојуваат во објектот. Тука секојдневно за доручек во утринските часови се послужува свежо подготвена и разновидна храна, вода, сокови, кафе и други напитоци.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.