Четирикреветна Соба

Четирикреветна Соба

Хотел „Интернационал“ располага со 2 четворокреветни соби, опремени со клима уред, интернет и телевизија. Проверете дали има слободна четворокреветна соба преку системот за резервации или контактирајтене преку некоја од формите за контакт достапни на нашата веб страница.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.