Апартман

Апартман

Хотел „Интернационал“ располага со 5 удобни и стилски уредени апартмани. Сите имаат клима уред, интернет и телевизија. Проверете дали има слободен апартман преку системот за резервации или контактирајтене преку некоја од формите за контакт достапни на нашата веб страница.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.