Сала за Состаноци

Интерна Сала за Состаноци

Хотелот „Интернационал“ е идеално место за организација на конгреси, семинари, работилници, тим билдинг средби. За таа цел хотелот располага со модерно опремена Конгресна сала со капацитет за околу 120 лица, на кои на располагање им е комплетниот сервис на хотелот.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.