Двокреветна Соба

Двокреветна Соба

Хотел „Интернационал“ располага со 28 стилски уредени двокреветни соби. Сите имаат клима уред, интернет и телевизија. Проверете дали има слободна двокреветна соба преку системот за  резервации или контактирајтене преку некоја од формите за контакт достапни на нашата веб страница.

Работно Време

24/7

Контакт

За дополнителни информации и прашања контактирајте не.