Кафе Бар

Кафе Бар

Во склоп на хотелот „Интернационал“ работи кафе бар со прекрасна тераса. Тука може да уживате во омилениот пијалак или едноставно да се релаксирате во слободното време.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања и информации контактирајте не.