Фитнес Cала

Интерна Фитнес Cала

Современиот начин на живот подразбира и грижа за здравјето и одржување на добра физичка кондиција. На располагање во хотелот „Интернационал“ ви стои современa фитнес сала, каде може да ја одржувате формата за време на престојот во нашиот хотел.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.