Qender Fitnesi

Qender Fitnesi

Jetesa moderne perfshin kujdesin per shendet dhe fizikun tuaj. Ne Hotel ‘’ International ‘’ do te gjeni fitnes modern ku ju mund ta mirmbani formen tuaj gjate kohes kur qendroni ne hotel.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.