Џакузи и Масажа

Џакузи и Масажа

Хотел „Интернационал“ покрај удобноста нуди одлични можности за релаксација. Тука може да се опуштите во џакузи или да добиете професионална масажа. За да закажете контактирајте ја нашата рецепција.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.