Xakuzi dhe Masazh

Xakuzi dhe Masazh

Hotel ‘’International ‘’ perkrahas rehatis ofron mundesi te mira per relaksim. Ketu mund te relaksohesh ne xhakuz ose te marresh masazh profesional. Per te lene nje takim, ju lutem kontaktoni recepsionin.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.