Сауна

Сауна – Финска Бања

Хотелот „Интернационал“ располага со сауна – Финска бања, каде може да се опуштите и релаксирате. Тука може да поминете дел од вашето слободно време уживајќи во благодетите на сауната.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.