Sauna

Sauna – Banjë Finlandeze

Hotel ‘’International ‘’ ka sauna – banje turke ku mund te relaksoni. Ketu mund ta kaloni kohen tuaj te lire duke shijuar perfitimet e saunes.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.