Турска Бања

Турска Бања

Од спа услугите, хотелот „Интернационал“, покрај сауна, ви нуди и можност за релаксирање во Турска бања. Придобивките по здравјето од користењето на Турската бања на луѓето им се познати одамна, а нив може да ги почувствувате во нашиот хотел кој нуди можности за релаксирање и опуштање за време на престојот.

Работни Часови

24/7

Контакт

За дополнителни прашања ин информации контактирајте не.