Banje Turke

Banje Turke

Prej sherbimeve te spa , Hotel ‘’International ‘’ perkrahas saunes ju ofron edhe mundesin per tu relaksuar ne banjen turke. Perfitimet e banjes turke per shendetin jane te njohura prej nje kohe te gjate ku ju mund ta shpenzoni ate gjate kohes kur qendroni ne hotel.

Orari i Punës

24/7

Kontakt

Për pyetje dhe informacione shtesë na kontaktoni.